Použití v kuchyni: do trvanlivých masných výrobků, k uzení Složení: koření (paprika sladká i ostrá, pepř černý, chilli, kmín drcený), cukr, zvýrazňovač chuti E 621, stabilizátor E 300, polyfosfát E 450. Popis: ČABAJKA kombi Technologická směs obsahující pravé koření a kořenící extrakty, polyfosfát E 450, stabilizátor barvy E 300 a dextrozu. DÁVKOVÁNÍ: 14g / 1kg díla Kořenící přípravek sypký Vyrobeno v ČR Recept: Čabajské klobásky Potřebujete: - 1 kg mletého vepřového masa - 200 g mletého... Celý popis
Koupit za 37 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Koření Koruna Maďarská čabajka 50g
Doprava:
69 Kč
Skladem
37 Kč
Koupit za 37 Kč
Popis
Použití v kuchyni: do trvanlivých masných výrobků, k uzení
Složení: koření (paprika sladká i ostrá, pepř černý, chilli, kmín drcený), cukr, zvýrazňovač chuti E 621, stabilizátor E 300, polyfosfát E 450.
Popis:
ČABAJKA kombi
Technologická směs obsahující pravé koření a kořenící extrakty, polyfosfát E 450, stabilizátor barvy E 300 a dextrozu.
DÁVKOVÁNÍ: 14g / 1kg díla
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Čabajské klobásky
Potřebujete:
- 1 kg mletého vepřového masa
- 200 g mletého hovězího masa
- 150 g slaniny, nakrájené na malé kousky
- 2 lžíce kořenící směsi maďarská čabajka
- 1 lžička soli
- 1 lžička černého pepře
- 1/2 lžičky mleté papriky
- 1/2 lžičky mletého kmínu
- 1/2 lžičky sušeného oregana
- 1 vejce
- 1/4 šálku studené vody
- 6 středně velkých vepřových střev
- Dřevěné špejle
- Rýže nebo chléb na přílohu
Postup:
-
V míse smíchejte mleté vepřové maso, mleté hovězí maso, nakrájenou slaninu, kořenící směs maďarská čabajka, sůl, pepř, papriku, kmín, oregano, vejce a studenou vodu. Dobře promíchejte a nechte chvíli odpočinout.
-
Vepřová střeva dejte na 30 minut do vlažné vody, aby se změkčila.
-
Poté naplňte střeva připravenou směsí a uzavřete konce. Podle potřeby střeva zkrátit.
-
Naplněné klobásy dejte na gril nebo na pánev s rozpáleným olejem a pečte je po dobu asi 15-20 minut, přičemž občas otáčejte, aby se klobásky pekly z obou stran.
-
Hotové klobásy přenesete na servírovací talíř a podávejte s rýží nebo chlebem jako přílohou.
Dobrou chuť!
Složení: koření (paprika sladká i ostrá, pepř černý, chilli, kmín drcený), cukr, zvýrazňovač chuti E 621, stabilizátor E 300, polyfosfát E 450.
Popis:
ČABAJKA kombi
Technologická směs obsahující pravé koření a kořenící extrakty, polyfosfát E 450, stabilizátor barvy E 300 a dextrozu.
DÁVKOVÁNÍ: 14g / 1kg díla
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Čabajské klobásky
Potřebujete:
- 1 kg mletého vepřového masa
- 200 g mletého hovězího masa
- 150 g slaniny, nakrájené na malé kousky
- 2 lžíce kořenící směsi maďarská čabajka
- 1 lžička soli
- 1 lžička černého pepře
- 1/2 lžičky mleté papriky
- 1/2 lžičky mletého kmínu
- 1/2 lžičky sušeného oregana
- 1 vejce
- 1/4 šálku studené vody
- 6 středně velkých vepřových střev
- Dřevěné špejle
- Rýže nebo chléb na přílohu
Postup:
-
V míse smíchejte mleté vepřové maso, mleté hovězí maso, nakrájenou slaninu, kořenící směs maďarská čabajka, sůl, pepř, papriku, kmín, oregano, vejce a studenou vodu. Dobře promíchejte a nechte chvíli odpočinout.
-
Vepřová střeva dejte na 30 minut do vlažné vody, aby se změkčila.
-
Poté naplňte střeva připravenou směsí a uzavřete konce. Podle potřeby střeva zkrátit.
-
Naplněné klobásy dejte na gril nebo na pánev s rozpáleným olejem a pečte je po dobu asi 15-20 minut, přičemž občas otáčejte, aby se klobásky pekly z obou stran.
-
Hotové klobásy přenesete na servírovací talíř a podávejte s rýží nebo chlebem jako přílohou.
Dobrou chuť!
Parametry
Výrobce | Koření Koruna |
Hmotnost | 50 g |